Απόστολος Λύτρας: Δεν αποκλείει έναν τρίτο γάμο – «Οι κόρες μου έχουν γνωρίσει τη σύντροφό μου»

Απόστολος Λύτρας: Δεν αποκλείει έναν τρίτο γάμο - «Οι κόρες μου έχουν γνωρίσει τη σύντροφό μου»

Στον ΑΝΤ1 μίλησε ο Απόστολος Λύτρας για όσα έζησε στη φυλακή, την απώλεια του πατέρα του, αλλά και την προσωπική του ζωή, μην αποκλείοντας έναν τρίτο γάμο.

Η απώλεια του πατέρα του

Μνεία έκανε στην απώλεια του πατέρα του ο γνωστός δικηγόρος, τονίζοντας ότι για αυτόν ήταν μεγάλο πλήγμα. Όπως υποστήριξε, «η απώλεια του πατέρα είναι κάτι που όλους μάς δυσκολεύει. Τα πρώτα βήματα της δικηγορίας τα έκανα με τον πατέρα μου και πάντα έλεγε ότι το λειτούργημα του δικηγόρου πρέπει να γίνεται με τιμιότητα».

Όσα έζησε στη φυλακή

Στις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά την περίοδο της φυλάκισής του αναφέρθηκε, επίσης, ο Απόστολος Λύτρας.

Τόνισε πως, «δεν υπάρχει σωφρονισμός στις φυλακές, είναι αποθήκες ψυχών. Υπάρχουν θάλαμοι με τριάντα άτομα που μοιράζονται ένα μπάνιο. Η ψυχολογία μου στη φυλακή δεν ήταν καλή, σκέφτηκα το λάθος που με οδήγησε εκεί. Δεν έχω δώσει το παραμικρό δικαίωμα, με ψάξατε τόσο πολύ που θα τα είχατε βρει όλα. Έχω μετανιώσει γι’ αυτό που έκανα. Στη φυλακή ο χρόνος δεν περνάει. Αυτή τη στιγμή η ψυχολογία μου είναι καλή για τα τρία παιδιά μου. Με την πρώην σύζυγό μου δεν έχω επικοινωνία, μιλάω κατευθείαν με το παιδί».

Υποστηρικτικοί υπήρξαν οι συνάδελφοί του, «οι συνεργάτες μου με στηρίζουν. Ανά δύο μέρες με επισκέπτονταν στο κατάστημα κράτησης που βρισκόμουν».

Δεν αποκλείει ένα νέο γάμο

Στην προσωπική του ζωή και τη νέα του σχέση αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο δικηγόρος λέγοντας ότι, «μένω σε μια άλλη περιοχή και η ζωή συνεχίζεται. Ένας άνθρωπος που κάνει κάποιο λάθος πρέπει να έχει ευκαιρία στη ζωή του. Είμαι με μια κοπέλα που τη γνώριζα και ήρθαμε πιο κοντά. Έχω ανάγκη από συντροφιά, δεν αποκλείω έναν τρίτο γάμο. Οι κόρες μου έχουν γνωρίσει τη σύντροφό μου και έχουν καλή σχέση. Με την πρώην σύζυγό μου έχουμε προχωρήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου, έχουν συμφωνηθεί όλα».

«Πραγματικά η ζωή συνεχίζεται. Όταν κάποιος άνθρωπος υποπέσει σε ένα πολύ μεγάλο παράπτωμα, όπως εγώ, νομίζω ότι αυτό που έχει σημασία είναι να καταλάβουμε τι οδήγησε σε αυτή τη συμπεριφορά. Η ζωή πρέπει να συνεχιστεί και για το θύμα και για τον θύτη», είπε ο Απόστολος Λύτρας, συμπληρώνοντας ότι «δεν κρύβω τη σχέση μου. Κάνω προσπάθεια στο να ξεπεράσω την κακοποιητική συμπεριφορά. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί ένας άνθρωπος να συνεχίσει τη ζωή του».

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο δικηγόρος επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε νέα σχέση με τη μεσίτρια, Θεοδώρα Παπαδοπούλου, την οποία γνωρίζει εδώ και 16 χρόνια.

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ