Μπισκότα ΒΙΟΛΑΝΤΑ: ΝΕΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΖΕΑΣ

Η νέα διατροφική πρόταση της Βιολάντα φέρει το όνομα μπισκότα Ζέας! Η Βιολάντα, μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο της παραγωγής μπισκότων, παρουσιάζει τα νέα Μπισκότα Ζέας Βιολάντα, με βασικό συστατικό το Ελληνικό δημητριακό Ζέα, το οποίο ξεχωρίζει για τη μοναδική του γεύση και τη θρεπτική του αξία!

Πρωτότυπη Συσκευασία και Ιδανική Μερίδα

Η συσκευασία των μπισκότων Ζέας Βιολάντα διακρίνεται για την πρωτοτυπία της. Περιέχει 7 μπισκότα, που αποτελούν την ιδανική μερίδα για καθημερινή κατανάλωση. Το μικρό μέγεθος της συσκευασίας την καθιστά εξαιρετικά πρακτική για εύκολη μεταφορά, επιτρέποντας να είναι πάντα διαθέσιμη για κάθε στιγμή της ημέρας.

Τρεις Γευστικές Επιλογές

Τα μπισκότα Ζέας Βιολάντα κυκλοφορούν σε τρεις ξεχωριστές γεύσεις:

        •Μπισκότα Ζέας με Μέλι: Τα θρεπτικά στοιχεία του μελιού με το δημητριακό Ζέα, προσφέρουν ένα γευστικό και θρεπτικό σνακ.
• Μπισκότα Ζέας με Χαρούπι: Το χαρούπι με τη φυσική του γεύση, προσφέρει πλούσια υφή και μοναδική αίσθηση απόλαυσης!
•Μπισκότα Ζέας με Πορτοκάλι & Καρότο: Ένας δροσιστικός συνδυασμός φρεσκάδας και θρεπτικών συστατικών!

Υποστήριξη της Τοπικής Παραγωγής και Ελληνικής Γεωργίας

Η Βιολάντα στηρίζει την ελληνική γεωργία και προμηθεύεται το δημητριακό Ζέα αποκλειστικά από τους Μύλους Αντωνόπουλου στη Θεσσαλία. Με τη χρήση πρώτων υλών υψηλής διατροφικής αξίας, τα μπισκότα Ζέας συμβάλλουν στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και προάγουν έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής.

Τα μπισκότα Ζέας Βιολάντα αποτελούν μια υγιεινή και γευστική επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας, συνδυάζοντας ποιότητα, διατροφική αξία και πρακτικότητα.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ