Δε σχολιάζουμε δηλώσεις πρώην πρωθυπουργών, πολύ περισσότερο…

Ανασχηματισμός: Η σύνθεση της κυβέρνησης

Να ρίξει τους τόνους της αντιπαράθεσης, αν και το κλίμα ανάμεσα στο Μέγαρο Μαξίμου και τον κ. Σαμαρά παραμένει…ψυχροπολεμικό, επιχειρεί η κυβέρνηση.

“Ο πρωθυπουργός επανέλαβε δικές του κόκκινες γραμμές και της παράταξης…Δε σχολιάζουμε δηλώσεις πρώην πρωθυπουργών. Πολύ περισσότερο κύκλους…Δε μπορώ να θυμηθώ κυβέρνηση που να είχε τη μεγαλύτερη συνοχή…Οι βουλευτές στηρίζουν δυναμικά τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις…Η συζήτηση των βουλευτών με τον κ. Γεραπετρίτη ήταν ουσιαστική. Η Ελλάδα, επί ημερών Μητσοτάκη, είναι πιο ισχυρή…”, σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, στη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων.

“Ο πρωθυπουργός δεν επιλέγει αρχηγό άλλου κόμματος. Επιλέγει με ποιους θα συνομιλεί…Δε θυμάμαι έστω και υπηρεσιακό αρχηγό να έχει καταδικαστεί για ένα από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα…Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε τις κόκκινες γραμμές. Τις δικές του και της Νέας Δημοκρατίας…Δε θα ξεχάσουμε όσα ζήσαμε. Ούτε όσα ζήσαμε από τα άκρα. Αλλά και τις μαύρες ημέρες με μία κυβέρνηση που πήγε να κάνει ξεκάθαρες παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη και στα Μέσα…Ο πρωθυπουργός είπε κάτι που εκφράζει εκατομμύρια πολιτών, που υπέστησαν όσα ζήσαμε τα προηγούμενα χρόνια. Περιμένει τις διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ…Περιμένουμε τις αποφάσεις των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, για να δούμε ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος. Υπάρχουν υποψηφιότητες. Ένας από αυτός θα είναι ο πρόεδρος…”, ανέφερε ο κ. Μαρινάκης, όταν ερωτήθηκε για την κίνηση του κ. Μητσοτάκη να αποχωρήσει από την αίθουσα της Ολομέλειας, όταν στο βήμα ανέβηκε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς. 

Πηγή: capital.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συζήτηση

Συζήτηση

«Αν είχες προχωρήσει την αναπτυξιακή τράπεζα, αν είχες αφήσει τον ΕΟΠΥΥ να λειτουργήσει σε περιοχές και…