FORMediaTV: Κατασπάραξαν 70χρονη στα Πλατανούλια Λάρισας – Συνελήφθη ο γιός της

Για το αποτρόπαιο συμβάν μίλησαν στη FORMedia TV και την εκπομπή Κοίτα να δεις ο εκπαιδευτής σκύλων Νίκος Μπούζης και ο πρόεδρος των εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Γιάννης Γούλας.

Συνελήφθη από το Α.Τ. Τυρνάβου ο 46χρονος γιος της γυναίκας που βρήκε φρικτό θάνατο από αγέλη σκύλων που φρόντιζε η οικογένειά της, μέσα στην αυλή του σπιτιού τους, στα Πλατανούλια Τυρνάβου.

H άτυχη γυναίκα βγήκε στην αυλή του σπιτιού της για να ταΐσει τα 11 σκυλιά που εκτρέφει ο 46χρονος γιος της. Άγνωστο πως, οι σκύλοι επιτέθηκαν στη γυναίκα προκαλώντας της σοβαρά τραύματα. Τις κραυγές της άκουσαν γείτονές της που έσπευσαν σε βοήθεια. Δεν κατάφεραν ωστόσο να σταματήσουν τα αγριεμένα σκυλιά, καθώς λόγω της αγριότητας τους δεν μπορούσαν να εισέλθουν στον χώρο.

Μετά τη σύλληψη του για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ο 46χρονος γιος, ο οποίος βρίσκεται σε σοκ, αφέθηκε ελεύθερος με εισαγγελική εντολή. Συνεργείο πρόκειται να προχωρήσει στην απομάκρυνση των ζώων από το σπίτι.

 

 

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αγορά Λάρισας

Να μην προχωρήσει η αύξηση των δημοτικών τελών ζητούν Επιμελητήριο και Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας – Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας καλεί το Εργατικό Κέντρο

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Δημαρχείο Λάρισας όπου επρόκειτο να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο η αύξηση…