Γιώργος Καπουτζίδης: «Αρνούμαι να δώσω συνέντευξη σε ορισμένα μέσα»

20241024-proian-kapoutzidis.00_12_48_19.Still001

Ο αγαπημένος ηθοποιός και σεναριογράφος, Γιώργος Καπουτζίδης, βρέθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ, όπου μοιράστηκε προσωπικές και επαγγελματικές στιγμές του. Μεταξύ άλλων, μίλησε για την απόφασή του να επιστρέψει ως παρουσιαστής στο “The Voice”, μια κίνηση που, όπως αποκάλυψε, ήρθε ως αποτέλεσμα μιας προσωπικής απώλειας. Παράλληλα, αναφέρθηκε με χιούμορ στη φάση ζωής που διανύει, τονίζοντας πως οι ιστορίες του Φώτη Σεργουλόπουλου έχουν προσθέσει χρώμα στην καθημερινότητά του.

Στη συζήτηση τους, ο Καπουτζίδης μίλησε για τον ήρεμο τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε το ατύχημά του, αλλά και τη χαρακτηριστική ατάκα του μετά από τη μέθη, δείχνοντας την αίσθηση του χιούμορ που τον χαρακτηρίζει. Εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τα αρνητικά σχόλια και την ημιμάθεια σε θέματα που αφορούν τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, τονίζοντας πως αρνείται να δίνει συνεντεύξεις σε ορισμένα μέσα.

Μέσα από τη συνέντευξή του, ο Καπουτζίδης ανέδειξε τη σημασία της κριτικής σκέψης, ενώ μίλησε και για τη θεατρική του δουλειά, αποκαλύπτοντας πως μια παρατήρηση του Φώτη Σεργουλόπουλου επηρέασε το φινάλε στις «Καρυάτιδες». Με ειλικρίνεια και διάθεση αυτοσαρκασμού, ο ηθοποιός μοιράστηκε στιγμές που τον κάνουν χαρούμενο, αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει, προσφέροντας μια ενδιαφέρουσα ματιά στην προσωπικότητα και την πορεία του.

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ