Η Ελλάδα του 2024 δεν έχει καμία…

Η Ελλάδα του 2024 δεν έχει καμία...

Χαιρετισμό στην ανοιχτή εκδήλωση της Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) με το μήνυμα “Μαζί πετυχαίνουμε περισσότερα”, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου απηύθυνε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος.

Μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε:

“Μαζί πετυχαίνουμε περισσότερα (…) Δίπλα στους φιλόδοξους στόχους που θέτουμε πρέπει να ξέρουμε τους στόχους που έχουμε διανύσει (…) Είναι τώρα η στιγμή για ένα νέο συμβόλαιο δράσης που θα κάνει διακριτή τη συνεργασία πολιτείας και επιχειρηματικότητας (…) Κυβερνητικές δεσμεύσεις γίνονται ήδη πραγματικότητα (…) Όλες μας οι κινήσεις συντείνουν στη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος (…) Η Ελλαδα του 2024 δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα του 2019. Η οικονομία καταγράφει πολύ σημαντικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς και έχουμε κλείσει το μισό επενδυτικό κενό που μας χωρίζει από την Ευρώπη”.

Ο ίδιος δήλωσε ότι οι κυβερνητικές δεσμεύσεις γίνονται πραγματικότητα, υπογραμμίζοντας ότι οι ασφαλιστικές εισφορές έχουν υποχωρήσει στο 5,5%, δηλαδή στο ίδιο επίπεδο με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο.

Αναφορικά με τα εργασιακά, σημείωσε ότι “η ψηφιακή πραγματικότητα έρχεται να μειώσει τα γραφειοκρατικά εμπόδια, το κτηματολόγιο και τα νέα χωροταξικά πλαίσια είναι ίσως η πιο σημαντική αθέατη μεταρρύθμιση που υλοποιείται από αυτήν την κυβέρνηση”.

Πηγή: capital.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ