Κ. Μητσοτάκης και ΥΠΕΞ καταδίκασαν απερίφραστα τηνν τρομοκρατική επίθεση…

Συγχαρητήριο μήνυμα ΥΠΕΞ στην Τσεχία για την Εθνική Ημέρα της χώρας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 20:18

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης καταδίκασε απερίφραστα την σημερινή τρομοκρατική επίθεση στην Άγκυρα, και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων. Συγκεκριμένα σε ανάρτησή του στο Χ στα αγγλικά ο πρωθυπουργός σημείωσε:

“Καταδικάζω έντονα τη σημερινή τρομοκρατική επίθεση στην Άγκυρα. Οι σκέψεις μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια είναι στις οικογένειες των θυμάτων”.

Η ελληνική κυβέρνηση καταδίκασε απερίφραστα την επίθεση στην Τουρκική Αεροδιαστημική Βιομηχανία και διά του Υπουργείου Εξωτερικών, εκφράζοντας παράλληλα τα συλλυπητήριά της για τα θύματα της επίθεσης.

Με ανάρτηση του στο “Χ” το ΥΠΕΞ σημείωσε πως “η επίθεση στις εγκαταστάσεις της Τουρκικής Αεροδιαστημικής Βιομηχανίας στην Άγκυρα, όπως κάθε τρομοκρατική επίθεση, πρέπει να καταδικαστεί απερίφραστα” και τόνισε ότι “η αδιάκριτη βία δεν έχει θέση σε μια δημοκρατία”.

Και κατέληξε: “Η Ελληνική Κυβέρνηση εκφράζει τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες των θυμάτων και εύχεται ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες”.

 



Πηγή: capital.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην εξουσία για τέταρτη φορά

ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ

ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ Μια ελληνική σημαία κόντεψε να φέρει τραυματισμούς στην πανηγυρική συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του…