Κλιμακώνεται η σύρραξη ΣΥΡΙΖΑ- Κασσελάκη

Κλιμακώνεται η σύρραξη ΣΥΡΙΖΑ- Κασσελάκη

Κλιμακούμενη βαίνει η σύρραξη του ΣΥΡΙΖΑ με τον έκπτωτο τέως πρόεδρο του Στέφανο Κασσελάκη ο οποίος μεταξύ άλλων εμφανίζεται βέβαιος ότι και υποψήφιος θα είναι γιατί θα ανατρέψει τον αποκλεισμό του το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και απειλεί εμμέσως με διάσπαση εάν δεν κυλήσουν οι εξελίξεις κατά πώς τις δρομολογεί ο ίδιος,  σε παράλληλη και όχι κοινή πορεία με το κόμμα που διεκδικεί να διοικήσει εκ νέου.

Σε διαρροή τους, κύκλοι της πλειοψηφίας,  είναι εξόχως επιθετικοί στους ισχυρισμούς Κασσελάκη:

O Στέφανος Κασσελάκης συνεχίζει να αυτοπαρουσιάζεται ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αρνούμενος να αποδεχθεί τη δημοκρατική, ξεκάθαρη και καταστατικά άψογη απόφαση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την άρση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του. Επαναλαμβάνοντας, μάλιστα, τα ψεύδη περί μιας ΚΕ που δήθεν εκλέχθηκε από το σώμα του 2019.. Μία Κ.Ε. που για τον κύριο Κασσελάκη ήταν απολύτως νομιμοποιημένη αρχές Σεπτεμβρίου και την καλούσε να κάνει πρόταση μομφής και μόλις υπήρξε άρση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του, άρχισε να την προσβάλλει, όπως και όλα τα όργανα του κόμματος.  

Τέτοια είναι η δυσανεξία του για τις συλλογικές διαδικασίες, που αμφισβητεί τη δημοκρατία στον ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα που διαχρονικά έχει δώσει αγώνες για δημοκρατία στη χώρα, επειδή δεν του αρέσουν τα αποτελέσματά τους. Ταυτόχρονα, δηλώνει με θρασύτητα ότι κανένας δεν είναι υποψήφιος πρόεδρος, επειδή δεν είναι ο ίδιος! 

Ν.Ζορμπά 

Πηγή: capital.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην εξουσία για τέταρτη φορά

ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ

ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ Μια ελληνική σημαία κόντεψε να φέρει τραυματισμούς στην πανηγυρική συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του…