Κυρίαρχος ο Ολυμπιακός στο Μάλμε: Γκολάρα από τον Ελ Κααμπί! (vids)

Κυρίαρχος ο Ολυμπιακός στο Μάλμε: Γκολάρα από τον Ελ Κααμπί! (vids)

Όπως ακριβώς το είπε ο Μεντιλίμπαρ, όπως ακριβώς θα ήθελε να δει την ομάδα του να παίζει. Από το πρώτο λεπτό ο Ολυμπιακός έχει μπει στο γήπεδο αποφασισμένος να πάρει το ματς, κάνοντας το παιχνίδι του και πιέζοντας τους Σουηδούς.

Οι Ερυθρόλευκοι ήταν εξαιρετικοί στο πρώτο κομμάτι της αναμέτρησης και στο 30’ άνοιξαν το σκορ με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Ο Ζέλσον έκλεψε την μπάλα, άδειασε τον αντίπαλό του και έδωσε στον Μαροκινό, ο οποίος με άψογο τελείωμα έκανε το 1-0 για τον Ολυμπιακό.

Πριν το γκολ οι Πειραιώτες είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες. Στο 10΄ ο Ζέλσον Μαρτίνς έφτασε κοντά σε ένα εντυπωσιακό γκολ, αλλά το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο 15΄ήταν η σειρά του Τσικίνιο να απειλήσει για έναν Ολυμπιακό που στα πρώτα 25 λεπτά έχει τον ρυθμό και το τέμπο που θέλει κόντρα στους Σουηδούς που απλά αμύνονται και δεν έχουν απειλήσει την εστία του Τζολάκη.

Το κακό βεβαίως για τον Μεντιλίμπαρ είναι πως έχει αναγκαστεί να κάνει αλλαγή από το 11ο λεπτό καθώς ο Ορτέγκα τραυματίστηκε, με τον Βάσκο να ρίχνει στο ματς τον Πιρόλα που παίζει σε θέση αριστερού μπακ, αναγκαστικά.

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

LIVE: Χαρτς – Ομόνοια

LIVE: Χαρτς – Ομόνοια

LIVE: Χαρτς – Ομόνοια. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Χαρτς – Ομόνοια για…