ΣΕΒ: Μανιφέστο Θεοδωρόπουλου για επενδύσεις και εργασιακά – Δείτε LIVE την ανοιχτή Γενική Συνέλευση –

ΣΕΒ: Μανιφέστο Θεοδωρόπουλου για επενδύσεις και εργασιακά – Δείτε LIVE την ανοιχτή Γενική Συνέλευση

Με το μήνυμα «Μαζί πετυχαίνουμε περισσότερα» #SEV4GROWTH ξεκίνησε η Ανοιχτή Εκδήλωση της Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒ, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την οποία τιμά με την παρουσία της η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Θεοδωρόπουλος – ΣΕΒ: Γενναία κίνητρα για επενδύσεις – Τι πρέπει να αλλάξει στον αναπτυξιακό

Στην εκδήλωση χαιρετίζει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ομιλίες απευθύνουν ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΣΕΒ Σπύρος Θεοδωρόπουλος και ο πρόεδρος του European Movement International, πρώην Βουλευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, πρώην Πρωθυπουργός του Βελγίου, Γκι Φερχόφσταντ.

Στην Ανοιχτή Εκδήλωση της Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒ αναμένεται να τεθεί στο επίκεντρο η επιχειρηματικότητα και τα προβλήματα που βιώνει σήμερα σε μια πρωτοφανή αβεβαιότητα και σε ένα περιβάλλον που είναι όλο και λιγότερο προβλέψιμο.

Αλλά και τα ειδικότερα προβλήματα και προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει η βιομηχανία που ως κλάδος συνεισφέρει πολλαπλώς, στηρίζοντας την οικονομία και την απασχόληση, καθώς αντιπροσωπεύει το 13,4% του ΑΕΠ της Ελλάδας, απασχολεί, άμεσα ή έμμεσα, 1,1 εκατομμύρια εργαζομένους, κατέχει την πρώτη θέση στις εξαγωγές αγαθών και υπηρεσιών της χώρας και καταγράφει τριπλασιασμό των δαπανών για Έρευνα & Ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια.

Παρακολουθείστε ζωντανά την Ανοιχτή Εκδήλωση:

Πηγή: ot.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ