Συνάντηση του Δημάρχου Ελασσόνας με εκπαιδευτικούς πληροφορικής

δημαρχος ελασσονας

Με τους εκπαιδευτικούς Πληροφορικής των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Ελασσόνας συναντήθηκε ο δήμαρχος της πόλης Ν. Γάτσας, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Προγραμματισμού, που διεξάγεται φέτος από τις 14 έως τις 27 Οκτωβρίου.

Στόχος της συνάντησης ήταν η συνεργασία δήμου και σχολείων προκειμένου η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Προγραμματισμού να αποτελέσει μέρος ενός ευρέος φάσματος πρωτοβουλιών που υποστηρίζει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, για τη γεφύρωση του χάσματος δεξιοτήτων για τα ψηφιακά ταλέντα και την προώθηση των βασικών ψηφιακών δεξιοτήτων στον πληθυσμό.

Ο δήμαρχος ενημέρωσε τους εκπαιδευτικούς για την δυνατότητα χρήσης των χώρων που διαθέτει ο Δήμος στο Πνευματικό Κέντρο Ελασσόνας και συγκεκριμένα τη Δημοτική Βιβλιοθήκη η οποία λειτουργεί καθημερινά από τις 8:00 – 19:30 καθώς και του χώρου όπου στεγάζεται το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης και λειτουργεί καθημερινά από τις 9:00-15:00.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι εκπαιδευτικοί Πληροφορικής Νίκος Ντελής, Χρήστος Αρχοντής, Δημήτριος Νάκας, Παρασκευή Γκονέλα, Νίκος Σκυβαλίδας, Αντώνης Καλύβας, Κωνσταντίνος Μπλιάμπλιας, Κωνσταντίνα Χατζηλέλεκα, Μαρία Γεροφώτη και Δημήτριος Μήσιος.

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ