Βραζιλία: Σοκαριστικό βίντεο με την εν ψυχρώ δολοφονία γυμναστή στη μέση του δρόμου

Βραζιλία: Σοκαριστικό βίντεο με την εν ψυχρώ δολοφονία γυμναστή στη μέση του δρόμου

Ανατριχιάζουν τα πλάνα με την εν ψυχρώ δολοφονία πατέρα τριών παιδιών και γυμναστή στη μέση του δρόμου, στην περιοχή Πετρολίνα της Βραζιλίας.

Ο 36χρονος Giovanny Diniz Carvalho προσπάθησε απεγνωσμένα να ξεφύγει από τον δράστη, ο οποίος τον κυνηγούσε φορώντας full-face μάσκα και τον σημάδευε με το όπλο. Όλα έγιναν το βράδυ της Δευτέρας όταν το θύμα έβγαινε από το σπίτι του.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο Carvalho προσπαθεί μάταια να ξεφύγει από τις σφαίρες καθώς ο δράστης τον πυροβολεί από κοντινή απόσταση.

googletag.cmd.push(function() );

Ο γυμναστής σταμάτησε να παλεύει μόνο αφού φάνηκε να δέχεται μία σφαίρα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, ενώ είναι ξαπλωμένος στον δρόμο.

Λίγο πριν τελειώσει το βίντεο βλέπουμε μία γυναίκα να τρέχει προς το μέρος του 36χρονου και να προσπαθεί να καταλάβει εάν έχει σφυγμό.

Ο Carvalho με τη σύζυγό του

Δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια της κόρης του

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στο βραζιλιάνικο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο GloboNews ότι η εν ψυχρώ δολοφονία έγινε μπροστά στα μάτια της μεγαλύτερης κόρης του Carvalho.

Η 6χρονη φέρεται να βρισκόταν μέσα στο σπίτι με τη γιαγιά της και είδε τη δολοφονία να εκτυλίσσεται. Τα δύο μικρότερα παιδιά του Carvalho —ένα 2χρονο κορίτσι και ένα αγόρι ενός έτους— κοιμόντουσαν, ανέφερε το πρακτορείο.

Ένας αξιωματικός της στρατιωτικής αστυνομίας, 35 ετών, συνελήφθη την Τρίτη ως ύποπτος για την εν ψυχρώ δολοφονία, ανέφερε το CNN Brasil.

Ο συλληφθείς δεν έχει κατονομαστεί δημοσίως και το κίνητρο για την άγρια δολοφονία ερευνάται, σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα. Ο αιφνίδιος θάνατος του Carvalho ήρθε λιγότερο από ένα χρόνο μετά από εκείνον της συζύγου του, της επίσης γυμνάστριας Aila Pimenta.

Η Pimenta πέθανε από ηλεκτροπληξία στο σπίτι της οικογένειας στις 22 Φεβρουαρίου.

Πηγή: tanea.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ