Χρίσλα Γεωργακοπούλου: «Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου δεν είναι αντικαταστάστριά μου»

Χρίσλα Γεωργακοπούλου: «Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου δεν είναι αντικαταστάστριά μου»

Η Χρίσλα Γεωργακοπούλου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 24 Οκτωβρίου σε κοσμική εκδήλωση κι έκανε δηλώσεις στους ρεπόρτερ που ήταν εκεί. Μέσα σε όλα η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για την αποχώρησή της από την ομάδα της Κατερίνας Καινούργιου ενώ αντέδρασε στο άκουσμα της λέξης «αντικαταστάστρια», αναφερόμενη στην Κατερίνα Παπακωστοπούλου που εντάχθηκε φέτος στο δυναμικό του «Super Κατερίνα».

«Αντικαταστάτρια; Δεν είναι ωραίο, παιδιά, να το λέμε αυτό για ανθρώπους. Ας πούμε “συνεργάτιδα” καλύτερα. Είναι μια χαρά κι εγώ είμαι πάρα πολύ καλά και προετοιμάζομαι για τα επόμενα. Σχεδόν δεν παρακολουθώ καμία πρωινή εκπομπή, γιατί δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Έχω κι άλλα πράγματα να κάνω», δηλώνει η Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

«Απάντησε η Κατερίνα σε αυτό; Το ξεκαθάρισε; Τελείωσε», απαντά η δημοσιογράφος για τους αποδέκτες της ατάκας περί «τοξικότητας» που ανέφερε στην πρεμιέρα της φετινής σεζόν η Κατερίνα Καινούργιου.

«Το καλοκαίρι πέρασε και μαζί του πήρε όλα όσα συνέβησαν. Δεν θα το εξυπηρετήσω να το πω αυτό, γιατί δεν με αφορά να συζητηθεί τίποτα, να «κιτρινίσει» κάτι, να το πάρει κάποιος αλλιώς και να δημιουργούνται προβλήματα σε ανθρώπους. Το συμβόλαιό μου με την Barking Well συνεχίζεται κανονικά, το λέμε συνέχεια και το έχει πει και ο Νίκος Κοκλώνης», υπογραμμίζει η Χρίσλα Γεωργακοπούλου για το παρασκήνιο της αποχώρησής της από την πρωινή εκπομπή του Alpha.

Πηγή: govastileto.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ