Φάμελλος: Όλη η υφήλιος ξέρει για το σκάνδαλο Novartis, εδώ ο Μητσοτάκης επιχειρεί να το κουκουλώσει

Φάμελλος: Όλη η υφήλιος ξέρει για το σκάνδαλο Novartis, εδώ ο Μητσοτάκης επιχειρεί να το κουκουλώσει

Μύδρους κατά της κυβέρνησης για την άρση του καθεστώτος προστασίας των δύο προστατευόμενων μαρτύρων στην υπόθεση Novartis εξαπέλυσε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Σωκράτης Φάμελλος.

Ο Σωκράτης Φάμελλος ανέφερε ότι η κυβέρνηση πανηγυρίζει χωρίς αιδώ. Όπως είπε, «επειδή υποθήκευσε μια κατοχυρωμένη διαδικασία του Δικαίου και της Δικαιοσύνης, που είναι η προστασία μαρτύρων».

googletag.cmd.push(function() );

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ υπογράμμισε πως «με βάση τις καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων, η Novartis υποχρεώθηκε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό εκατομμυρίων δολαρίων με το αμερικανικό δημόσιο για παράνομες πρακτικές της στην Ελλάδα».

«Οι μάρτυρες για σημαντικές υποθέσεις πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς στην Ελλάδα»

Ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης συνέχισε λέγοντας ότι «όλη η υφήλιος ξέρει για το σκάνδαλο Novartis, αλλά εδώ ο κ. Μητσοτάκης επιχειρεί να το κουκουλώσει».

Σύμφωνα με τον Σωκράτη Φάμελλο, «οι μάρτυρες για σημαντικές υποθέσεις πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς στην Ελλάδα, κάτι που δεν συμβαίνει σήμερα. Η κυβέρνηση των δήθεν αρίστων συνεχίζει να πλήττει το Κράτος Δικαίου για να θρέψει το σύστημα εξουσίας που τη συντηρεί, κάτι που μας απομακρύνει συνεχώς από το ευρωπαϊκό κεκτημένο».

Τέλος, ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισήμανε ότι «δυνατός ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σημαίνει σεβασμός στο έργο της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης και ισχυρό κράτος Δικαίου προς όφελος της κοινωνίας».

Η ανάρτηση του Σωκράτη Φάμελλου:

Υπενθυμίζεται ότι ανακοίνωση για την υπόθεση Novartis εξέδωσε νωρίτερα ο τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αλέξανδρος Αυλωνίτης.



Πηγή: tanea.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ