Κασσελάκης για Novartis: Αποκαλύπτουμε μάρτυρες όσο προστατεύουμε υπουργούς

Κασσελάκης για Novartis: Αποκαλύπτουμε μάρτυρες όσο προστατεύουμε υπουργούς

Βολές για την άρση του καθεστώτος προστασίας των δύο προστατευόμενων μαρτύρων στην υπόθεση Novartis εξαπέλυσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Όπως ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση που πραγματοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «αποκαλύπτουμε μάρτυρες όσο αμνηστεύουμε τραπεζίτες και προστατεύουμε υπουργούς από τις ευθύνες τους».

Κατά τον ίδιο, η απόφαση είναι «ντροπή» για την Ελλάδα. «Πώς θα τολμήσουν στο μέλλον μάρτυρες να καταγγείλουν υποθέσεις ναρκωτικών, trafficking, κρατικής διαφθοράς;», υπογράμμισε.

googletag.cmd.push(function() );

Πρόσθεσε ότι στις ΗΠΑ η Novartis πληρώνει για τις πρακτικές της, ενώ στην Ελλάδα «αποκαλύπτουμε τους προστατευόμενους μάρτυρες με προσθήκη 57 λέξεων στον νόμο».

Τέλος, ο Στέφανος Κασσελάκης επισήμανε ότι «κάτι σάπιο υπάρχει στη χώρα μας. Στα χέρια μας είναι να το καθαρίσουμε».

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης:

«Η Novartis πληρώνει $350 εκατομμύρια στις ΗΠΑ για τις πρακτικές της στην ΕΛΛΑΔΑ (!), και εμείς εδώ αποκαλύπτουμε τους προστατευόμενους μάρτυρες με προσθήκη 57 λέξεων στον νόμο.

Είναι απλά ντροπή για τη χώρα μας. Πώς θα τολμήσουν στο μέλλον μάρτυρες να καταγγείλουν υποθέσεις ναρκωτικών, trafficking, κρατικής διαφθοράς;

Εργαλειοποιούμε τη Βουλή για a-la-carte νομοθέτηση. Αποκαλύπτουμε μάρτυρες όσο αμνηστεύουμε τραπεζίτες και προστατεύουμε υπουργούς από τις ευθύνες τους.

Είναι πλέον πασιφανές. Κάτι σάπιο υπάρχει στη χώρα μας. Στα χέρια μας είναι να το καθαρίσουμε».



Πηγή: tanea.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην εξουσία για τέταρτη φορά

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ Πότε θα συναντηθούν ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Νίκο Ανδρουλάκη; Η απάντηση από…