Λάρισα: Έναν εφιάλτη ζούσε 14χρονος – Ανήλικοι τον εκβίαζαν και τον έβαζαν να τους φιλά τα πόδια

Λάρισα: Έναν εφιάλτη ζούσε 14χρονος - Ανήλικοι τον εκβίαζαν και τον έβαζαν να τους φιλά τα πόδια

Απίστευτος είναι ο τρόπος που ανήλικοι φέρθηκαν σε 14χρονο στη Λάρισα, ασκώντας του bullying και περνώντας τον από βασανιστήρια για να του αποσπάσουν χρήματα.

Για όσα έζησε 4 μήνες ο 14χρονος στα χέρια συμμορίας ανηλίκων, μίλησε ο πατέρας του στο MEGA.

Οι ανήλικοι ανάγκαζαν τον 14χρονο να τους φιλάει τα πόδια

Μεταξύ άλλων, η συμμορία ανηλίκων αφού διέπραττε τις βίαιες πράξεις της, απειλούσε εν συνεχεία τον 14χρονο να μη μιλήσει για όσα ζούσε σε κανέναν, καθώς ούτε η αστυνομία δε θα μπορούσε να τον σώσει.

«Με παίρνει τηλέφωνο κατά τις 10 η ώρα ‘μπαμπά με απειλούν, αν μέχρι την Παρασκευή δεν τους πάει 60€ θα με σκοτώσουν θα με κάνουν μαύρο στο ξύλο’», ανέφερε ο πατέρας του θύματος.

Ο 14χρονος άρχισε να δέχεται απειλές από τα μέσα του καλοκαιριού, ότι θα ξυλοκοπηθεί άγρια αν δεν τους δώσει όσα ζητούσαν και σύμφωνα με όσα είπε ο πατέρας στο MEGA, για να τον εξευτελίσουν τον έβαζαν να τους φιλάει τα πόδια.

«Ήταν πολύ νευρικός με τα μηνύματα. Στις 26 Αυγούστου τα συγκεκριμένα παιδιά μαζί με έναν άλλον του είπαν σε μια ώρα να έχεις 30€ θα σε δείρουμε. Είχε το χαρτζιλίκι του που του δίναμε εμείς φυλαγμένα τα χρήματα. Πήγε και τους τα πήγε σε μια ώρα τα είχε εκεί πέρα και τον βάλανε γονατιστό να τους φιλήσει τα πόδια και τους ζήτησε συγγνώμη», υποστήριξε.

Περισσότερα τα θύματα της συμμορίας

Όπως φαίνεται ο 14χρονος δεν ήταν το μοναδικό παιδί που δεχόταν κακοποίηση από τους ανήλικους.

«Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι μαθητές 14 ετών οι οποίοι είναι τα μικρότερα μέλη μιας μεγαλύτερης συμμορίας και με ενηλίκους οι οποίοι αποσπούσαν με δύο τρόπο και με απειλές χρήματα από ανήλικους μάλιστα ένας εξ’ αυτών έχουν ξανασυλληφθεί στο παρελθόν», δήλωσε ο δικηγόρος του θύματος, Στέλιος Σούρλας.

Εκτός από τους ανήλικους συνελήφθησαν και οι γονείς τους για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας. Σε βάρος των τριών ανηλίκων σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα εκβίασης ενώ το θύμα άλλαξε σχολικό περιβάλλον.

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ