Ρέτσος: «Αποδεικνύουμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα» (vid)

Ρέτσος: «Αποδεικνύουμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα» (vid)

Ο Ολυμπιακός πήρε σπουδαίο διπλό στη Σουηδία με 1-0 επί της Μάλμε και στις δηλώσεις του μετά το ματς ο Παναγιώτης Ρέτσος τόνισε πως η ομάδα του θα μπορούσε να έχει πετύχει και άλλα γκολ.

Μάλιστα, ο διεθνής αμυντικός σημείωσε πως με τέτοιες εμφανίσεις ο Ολυμπιακός αποδεικνύει πως είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Όσα είπε ο Ρέτσος

«Συγχαρητήρια σε όλους και τους οπαδούς μας που ήταν για ακόμη μια φορά δίπλα μας, τους χρειαζόμαστε πάρα πολύ και μας δίνουν ώθηση. Σήμερα δώσαμε και την ψυχή μας στο γήπεδο, σίγουρα θα μπορούσαμε να σκοράρουμε τουλάχιστον άλλα δύο γκολ. Δεν δεχθήκαμε γκολ και νομίζω πως αυτό είναι το πιο σημαντικό στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Συνεχίζουμε και προχωράμε καθώς έχουμε πολλά κρίσιμα παιχνίδια μετά την επόμενη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων.

Έχουμε αφήσει πίσω μας την περσινή επιτυχία και θέτουμε νέους στόχους για τη σεζόν και ατομικούς και προσωπικούς. Αν είχαμε μείνει στην περσινή μας πορεία δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα φέτος. Συνεχίζουμε έτσι, θέλουμε πάντα όλοι να δίνουμε το 100% του εαυτού μας και αποδεικνύουμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ