Σχέση

Στην εξουσία για τέταρτη φορά

«Τσακωνόμαστε για το πετρέλαιο και το αέριο στο Αιγαίο, το οποίο δεν ξέρουμε αν υπάρχει ή δεν υπάρχει», είπε σε τουρκική εφημερίδα ο Γιώργος Παπανδρέου. Επειδή, όμως, γνωρίζουμε ότι αυτά δεν θα χρησιμοποιούνται στο μέλλον, «μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μαζί τον ήλιο και τον άνεμο του Αιγαίου και να δημιουργήσουμε μια νέα εταιρική σχέση», εξήγησε. Στην ουσία, εκτός πλαισίου ελληνοτουρκικών, δεν έχει άδικο. Ωστόσο, ως συνήθως μιλάει σαν να έχει ακαδημαϊκό ενδιαφέρον για την πολιτική, όχι σαν να είναι επαγγελματίας που κάνει χρόνια αυτή τη δουλειά.

Συνωστισμός

Ως τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών, ο Γιώργος Καραμέρος έβγαλε ανακοίνωση για να κατακεραυνώσει την κυβέρνηση με αφορμή τον χθεσινό συνωστισμό στον σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα. Και στην κατακλείδα της κάλεσε τον Πρωθυπουργό «που λειτουργεί ως επικίνδυνος σκηνοθέτης της εικονικής πραγματικότητας (…) να συνέλθει λίγο πριν εμφανιστεί στην επόμενη φιέστα». Στοίχημα ότι ο Νίκος Παππάς θα απαιτήσει κι άλλες τέτοιες παρεμβάσεις από τους συριζαίους επικεφαλής τομέων μετά το σνομπάρισμα που υπέστη προχθές στη Βουλή;

Ατζέντα

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Μάντζο, το ΠΑΣΟΚ περιμένει την πρόσκληση αλλά και ενημέρωση για την ατζέντα της συζήτησης του προέδρου του με τον Πρωθυπουργό – αφού αυτή «δεν είναι μία κοινωνική συνάντηση, έχει έναν θεσμικό χαρακτήρα». Μάλιστα. Αρα, νομιμοποιείται κανείς να υποθέσει ότι ο αρχηγός του Κινήματος θα εμφανιστεί με πράσινο φάκελο γεμάτο σημειώσεις πάνω στη θεματολογία την οποία θα επιλέξει το Μαξίμου τώρα που ετοιμάζεται να πάει με φόρα και να διώξει τη μητσοτακική ΝΔ από εκεί.

Συμφέρον

Ο Πάνος Καμμένος προέτρεψε τους ομογενείς των ΗΠΑ να ψηφίσουν Τραμπ γιατί «είναι προς το συμφέρον του Ελληνισμού, της λήξης των εμπόλεμων εμπλοκών στην περιοχή μας και το συμφέρον της Πατρίδας μας». Αναμενόμενο και να μην έχει διαβάσει σωστά τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο (ο οποίος δεν έχει κρύψει τη συμπάθειά του για τον τούρκο πρόεδρο) και να τον θεωρεί την καλύτερη λύση πλανητάρχη (αφού συμπίπτουν οι τρόποι με τους οποίους οι δυο τους βλέπουν τον κόσμο).

Πηγή: tanea.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ