Θέλει να επιστρέψει στις νίκες στην Πόλη ο Παναθηναϊκός

Θέλει να επιστρέψει στις νίκες στην Πόλη ο Παναθηναϊκός

Με σημαντικές απουσίες ταξίδεψε στην Πόλη ο Παναθηναϊκός, που απόψε (25/10, 20:45), αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε στο «Ulker Sports Hall», για την τέταρτη αγωνιστική της Euroleague.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν, θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα Παρί (84-80) και Ρεάλ Μαδρίτης (90-86) εκτός έδρας, ωστόσο ταξίδεψε στην Τουρκία με έλλειψη στο «3-4».

Στη διάθεση του κόουτς Αταμάν βρίσκεται πλέον ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ενώ ο Κώστας Σλούκας, που δεν έπαιξε με την ΑΕΚ, θα αγωνιστεί κανονικά, παρόλο που είχε κάποιες ενοχλήσεις σο γόνατο τις προηγούμενες μέρες.

Ο Παναθηναϊκός και οι απουσίες

Ο Ντίνος Μήτογλου και ο Ιωάννης Παπαπέτρου τέθηκαν νοκ άουτ, καθώς ταλαιπωρούνται από γαστρεντερίτιδα, ενώ αμφίβολος είναι και ο Μάριους Γκριγκόνις λόγω μυϊκού σπασμού στη μέση, με τις απουσίες στις θέσεις των φόργουορντ, να «πονοκεφαλιάζουν» τον Τούρκο τεχνικό.

Για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο Μάρκο Γκούντουριτς επιστρέφει αφού έχασε τα ματς της προηγούμενης εβδομάδας, ενώ ντεμπούτο αναμένεται να κάνει ο Σκάιλαρ Μέις, που αντικατέστησε τον τραυματία Σκότι Γουίλμπεκιν.

Διαιτητές: Κάρλος Περούγκα (Ισπανία), Μίλαν Νέντοβιτς (Σλοβενία) και Σαούλιους Ράτσις (Λιθουανία).

Προϊστορία στα Φενέρ – Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έχει 20 νίκες έναντι 17 της Φενέρ, που επικρατεί οριακά στο εν λόγω ζευγάρι. Ξεχωρίζουν οι «μάχες» των playoffs της σεζόν 2016-17, όταν η τουρκική ομάδα επικράτησε 3-0 με μειονέκτημα έδρας, αλλά και η μεταξύ τους «κόντρα» στον περσινό ημιτελικό του Final-4 στο Βερολίνο.

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ