Το τρόπαιο του Κυπέλλου ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα

Το τρόπαιο του Κυπέλλου ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Κυπέλλου Ελλάδας, η ΕΠΟ και ο μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης, η Betsson, συνδιοργανώνουν ένα συναρπαστικό ταξίδι του τροπαίου σε πόλεις της Ελλάδας, χαρίζοντας στους φιλάθλους την ευκαιρία να το δουν από κοντά.

Ο πρώτος σταθμός αυτής της ξεχωριστής διαδρομής θα είναι το Ηράκλειο της Κρήτης ενόψει του αγώνα ΟΦΗ-Βόλος (30 Οκτωβρίου) για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Η ευκαίρια να δουν το τρόπαιο του Κυπέλλου

Το τρόπαιο θα εκτεθεί στις 28 και 29 Οκτωβρίου (11:00 – 20:00) σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο δίπλα από τον ιστορικό Ναό του Αγίου Τίτου, όπου το Fan Zone της Betsson θα είναι το επίκεντρο της διασκέδασης, προσφέροντας αμέτρητες δραστηριότητες για όλους! Ένας τροχός με συναρπαστικά δώρα, ποδοσφαιράκια, διαγωνισμοί και πολλές ακόμα εκπλήξεις από τη Betsson περιμένουν τους επισκέπτες.

Το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, θα είναι αυτό που θα κλέψει την παράσταση δίνοντας στους φιλάθλους την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί του και να ζήσουν τη μαγεία της διοργάνωσης.

Οι επισκέπτες θα δουν επίσης την επίσημη μπάλα της διοργάνωσης, ενώ παίκτες του ΟΦΗ θα βρεθούν επί τόπου για να γνωρίσουν τους φίλους της ομάδας σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα γεμάτη ποδόσφαιρο και διασκέδαση!

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για τα τρία ματς του Κυπέλλου:

«Ανακοινώνονται τρεις αλλαγές σε ώρες έναρξης αγώνων της 1ης αγωνιστικής της 5ης φάσης Κυπέλλου Ελλάδος Betsson 2024-25. Το παιχνίδι Πανσερραϊκός-Πανιώνιος στις 29/10/2024 θα ξεκινήσει στις 17:30, για το Αιγάλεω-ΠΑΟΚ στις 30/10 η σέντρα θα πραγματοποιηθεί στις 15:30, ενώ νέα ώρα έναρξης ορίστηκε και για τον αγώνα ΟΦΗ-Βόλος ΝΠΣ, επίσης στις 30/10, που θα εκκινήσει στις 17:30».

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ