Ξεκίνησε το μεγαλύτερο vintage παζάρι στη Λάρισα

Screenshot_3

Για όποιον αγαπά το vintage, στη Λάρισα πραγματοποιείται ένα ξεχωριστό παζάρι με παλιά αντικείμενα και όποιος το επισκεφτεί μπορεί να έρθει και σε επαφή με τους ανθρώπους του συλλόγου αυτισμού, που το διοργανώνουν.

Κατά τη διάρκεια του χρόνου όσοι το επιθυμούν προσφέρουν στον Σύλλογο Αυτισμού Λάρισας, διάφορα παλιά αγαπημένα αντικείμενα που δεν χρειάζονται πια. Στη συνέχεια τα μέλη του συλλόγου τα φρεσκάρουν, τα ταξινομούν και τα προσφέρουν στο κοινό μέσα από μια όμορφα στημένη αγορά.

Εκατοντάδες συλλεκτικά αντικείμενα, διακοσμητικά, βιβλία παιχνίδια και κοσμήματα τα οποία διατίθενται με στόχο την ενίσχυση του Συλλόγου, σε μια μοναδική γιορτή που έχει αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους.

Το vintage παζάρι «Παλιά & Αγαπημένα» μετρά 22 χρόνια, καθώς ξεκίνησε το 2002. Η γραμματέας του συλλόγου αυτισμού Λάρισας, Νικολέτα Θεοδωροπούλου μίλησε στην εκπομπή «Περίμετρο» της ΕΡΤ3 για αυτή τη δράση.

«Σε αυτή τη δουλειά παίρνουν μέρος εθελοντές νέα παιδιά, άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας, όσοι θέλουν να προσφέρουν λίγο από το χρόνο τους. Η δράση ξεκίνησε πριν από 22 χρόνια, στα πρώτα ξεκινήματα του συλλόγου, ήταν μια δράση στα πλαίσια της εξωστρέφειας να γνωρίσει ο κόσμος το σύλλογο και να γνωρίσουν και άλλες δράσεις. Το σύνθημά μας είναι «δεν πετάμε, χαρίζουμε». Οι τιμές είμαι συμβολικές και μπορεί κανείς να βρει πράγματα που πλέον δεν κυκλοφορούν στα καταστήματα. Έχουμε και πολλή νεολαία που μας επισκέπτεται», όπως ανέφερε μεταξύ άλλων.

vintage παζάρι «Παλιά & Αγαπημένα», Πατρόκλου 8, Λάρισα
21 Οκτωβρίου 2024 – 2 Νοεμβρίου 2024 (10:00 π.μ. – 10:00 μ.μ.)

Ρεπορτάζ: Μίνα Μαυρογιάννη

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ