Αμαλιάδα: Η Ειρήνη «φωτογράφιζε το παιδί μου νεκρό σε πόζες, λέει η κουμπάρα της

Αμαλιάδα: Η Ειρήνη «φωτογράφιζε το παιδί μου νεκρό σε πόζες, λέει η κουμπάρα της

Τη μαρτυρία της στην υπόθεση των νεκρών βρεφών στην Αμαλιάδα καταθέτει η Κατερίνα – η κουμπάρα της Ειρήνης Μουρτζούκου, η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο καθώς είναι παρούσα σε όλους τους θανάτους – που έχασε το μωρό της όταν το πρόσεχε εκείνη στο σπίτι.

«Μου κέντρισε το ενδιαφέρον η υπόθεση της Αμαλιάδας με τον μικρό Παναγιωτάκη που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ενώ ήταν παρούσα η Ειρήνη αλλά και αυτό που είπε για το μικρό της αδερφάκι ότι δεν θέλει να δεθεί μαζί του γιατί φοβάται ότι θα φύγει ξαφνικά», λέει η Κατερίνα (φωτογραφία, επάνω, από βίντεο του Mega), μιλώντας στο «Τούνελ».

«Είναι στο χέρι του εισαγγελέα τώρα να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά..»

«Μου μπήκανε υποψίες και είπα να στείλω στην κυρία Νικολούλη την υπόθεσή μου ώστε να μάθουν όλοι ότι δεν είναι τρία τα παιδιά που φύγανε αλλά τέσσερα. Δεν πιστεύω ότι φταίνε οι γιατροί. Είναι στο χέρι του εισαγγελέα τώρα να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά για να μην περάσει άλλη μητέρα όσα περνάμε εμείς», προσθέτει.

Αναφέρει, επίσης, ότι τον Φεβρουάριο του 2021 συγκατοικούσανε σχεδόν ένα μήνα με την Ειρήνη.

Το μοναδικό βράδυ που εκείνη πρόσεχε το παιδί της, ένας γνωστός της την κάλεσε και της είπε πως του τηλεφώνησε η Ειρήνη για να του πει ότι το παιδί πέθανε.

«Ο σύντροφός μου πήρε τότε τηλέφωνο την Ειρήνη και απαιτούσε να μάθει τι είχε συμβεί. Του είπε να μην ανησυχεί και ότι είναι μια χαρά το παιδί. Εγώ έμαθα από το νοσοκομείο ότι το παιδί μου οδηγήθηκε εκεί νεκρό», δηλώνει.

«Φωτογράφιζε το παιδί μου νεκρό»

«Μετά από καιρό έμαθα ότι τράβαγε φωτογραφίες το παιδί μου νεκρό στο σπίτι σε πόζες σαν να ήταν μοντέλο», λέει.

Οταν της είπαν οι γιατροί ότι το παιδί της είχε φύγει εκείνη «ήταν σαν νεκρή» και η Ειρήνη δεν την πλησίασε καν.

«Μετά την κηδεία του παιδιού μου πήγαμε στο σπίτι και το βράδυ τη ρώτησα τι έγινε, γιατί το παιδί μου ήταν υγιές. Η Ειρήνη μου είπε ότι άκουσε ένα θόρυβο σαν να μην μπορεί να πάρει ανάσα και μετά μελάνιασε αλλά η μικρή μου δεν είχε ποτέ κάποιο τέτοιο θέμα αναπνευστικό» περιγράφει η Κατερίνα.

Και καταλήγει: «Εγώ μετά έφυγα από το σπίτι με την Ειρήνη και πήγα και έμεινα με τον σύντροφό μου. Κόψαμε επαφές. Εγώ τότε δεν μπορούσα να δεχτώ τίποτα, ακόμα και για τα δικά της παιδιά έλεγα ότι πέθαναν τυχαία. Τον Αύγουστο έχασε άλλη μια μάνα το παιδί της και ‘έδεσε το γλυκό’. Οι υποψίες μου επιβεβαιώθηκαν».

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ