Αμαλιάδα: Το βράδυ που πέθανε το βρέφος, η Ειρήνη «είχε τσακωθεί» με τη μητέρα του

Αμαλιάδα: Το βράδυ που πέθανε το βρέφος, η Ειρήνη «είχε τσακωθεί» με τη μητέρα του

Τη μαρτυρία της για την υπόθεση με τα νεκρά βρέφη στην Αμαλιάδα καταθέτει η φίλη της Πόπης – της μητέρας του άτυχου Παναγιωτάκη -, η οποία έμενε μαζί τους, πριν το παιδάκι χαθεί ξαφνικά από τη ζωή στις 15 Αυγούστου.

«Ακόμα και το βράδυ εκείνο είχαν τσακωθεί γιατί η Πόπη είχε πάει κάπου μόνη της»

«Στο δωμάτιο κοιμόμασταν με το μωρό εγώ και η Ειρήνη. Η Πόπη κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο. Εγώ δεν θα παράταγα το παιδί με μια άλλη κοπέλα να κοιμηθούν μαζί. Υπήρχαν πολλές εντάσεις γιατί η Ειρήνη ζήλευε την Πόπη και τσακωνόντουσαν πάρα πολύ άσχημα», λέει στο «Τούνελ» η φίλη της Πόπης (φωτογραφία, επάνω, από βίντεο του Mega).

Προσθέτει ότι «Ακόμα και το βράδυ εκείνο είχαν τσακωθεί γιατί η Πόπη είχε πάει κάπου μόνη της. Είχε κουραστεί από τη συμπεριφορά της και ήθελε ν’ απομακρυνθεί. Οταν κατέθεσα στην αστυνομία τους είπα να το ψάξουν γιατί το παιδί δεν έφυγε έτσι».

«Την υποψιάζεται» είχε πει η μητέρα

Τονίζει πως «Δεν είναι μόνο τα δύο δικά της παιδιά που έχει χάσει. Εχει πεθάνει και το παιδί άλλης μια φίλης της που πρόσεχε. Δεν γίνεται να συμβαίνουν αυτά. Να πεθαίνει το παιδί και να μην το καταλαβαίνει».

Και εξηγεί: «Εξω από το αστυνομικό τμήμα μου είπε μάλιστα ότι ο Παναγιώτης πέθανε στα χέρια της. Το είχε πει και η μητέρα του παιδιού στους αστυνομικούς ότι την υποψιάζεται».

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ