Νέο πρόγραμμα voucher τουρισμού για 20.000 ανέργους

Νέο πρόγραμμα voucher τουρισμού για 20.000 ανέργους

Ο τουριστικός κλάδος συνεχίζει να εξελίσσεται, και για όσους δραστηριοποιούνται σε αυτόν, η αναβάθμιση των δεξιοτήτων τους κρίνεται απαραίτητη. Το νέο πρόγραμμα κατάρτισης που απευθύνεται σε επαγγελματίες του τουρισμού στοχεύει ακριβώς σε αυτό: την απόκτηση πιστοποιημένων γνώσεων σε εξειδικευμένες ειδικότητες, όπως η υποδοχή, η μαγειρική, οι υπηρεσίες οροφοκομίας και οι τουριστικές υπαίθριες δραστηριότητες.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους έχουν τουλάχιστον 200 ημερομίσθια τα τελευταία δέκα χρόνια στον τομέα του τουρισμού ή σε συναφή ειδικότητα, ενώ δικαίωμα συμμετοχής έχουν και οι εποχικά εργαζόμενοι, οι άνεργοι –πρόσκαιροι και μακροχρόνιοι– καθώς και όσοι εργάζονταν σε τουριστικές επιχειρήσεις των οποίων οι συμβάσεις τέθηκαν σε αναστολή το 2020 και το 2021 λόγω της πανδημίας.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα προσφέρει μια ευέλικτη εμπειρία μάθησης, καθώς η κατάρτιση γίνεται εξ ολοκλήρου μέσω ασύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, δίνοντας στους καταρτιζόμενους τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα μαθήματα με τον δικό τους ρυθμό. Παράλληλα, το εκπαιδευτικό επίδομα των 1.250€ καθιστά τη συμμετοχή ιδιαίτερα προσιτή.

Ένα από τα αξιόπιστα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης που προσφέρουν το πρόγραμμα είναι το ΚΕΚ10 το οποίο από το 2014 παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες κατάρτισης βοηθώντας τους εκπαιδευόμενους στην απόκτηση των γνώσεων που χρειάζονται για να είναι ανταγωνιστικοί στο αντικείμενό τους. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα μπορούν να συμπληρώσουν την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος εδώ (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)

Πηγή: capital.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ