Πρώτη και… περιμένει η Σίτι (1-0) – Πήρε τη ματσάρα η Μπρέντφορντ (4-3)

Πρώτη και... περιμένει η Σίτι (1-0) – Πήρε τη ματσάρα η Μπρέντφορντ (4-3)

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε η Μάντσεστερ Σίτι που επικράτησε της Σαουθάμπτον και ανέβηκε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League. Η Μπόρνμουθ μετά την Άρσεναλ έκοψε βαθμούς και από την Άστον Βίλα κάνοντας το 1-1 με… buzer beater, ενώ η Μπρέντφορντ με γκολ στις καθυστερήσεις πήρε τη ματσάρα κόντρα στην Ίπσουιτς με 4-3.

Στο Μάντσεστερ η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα πήρε μια… επαγγελματική νίκη απέναντι στη Σαουθάμπτον χάρη στο γκολ του Έρλινγκ Χάαλαντ μόλις στο 5ο λεπτό. Ο Νούνιες έκανε τη σέντρα στην περιοχή και ο Νορβηγός με σουτ έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Οι «Πολίτες» κράτησαν το προβάδισμα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και «σκαρφάλωσαν» ξανά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, περιμένοντας το αυριανό ντέρμπι ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Άρσεναλ.

Η Άστον Βίλα έφτασε κοντά στο να πανηγυρίσει ακόμα μία νίκη στην ξέφρενη πορεία της σε Αγγλία και Ευρώπη, αλλά ο Εβανίλσον είχε διαφορετική άποψη. Η ομάδα του Έμερι στο 76ο λεπτό πήρε κεφάλι στο σκορ με όμορφο γύρισμα του Μπάρκλεϊ από κοντά, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι σόκαραν το Μπέρμινγκχαμ στο 90+6′ με την κεφαλιά του Εβανίλσον.

Η Γουλβς πήρε σπουδαίο βαθμό μέσα στην έδρα της Μπράιτον, με τους «Λύκους» να βρίσκουν δύο γκολ μετά το 88′ και να ισοφαρίζουν με τον Κούνια στο 90+3′.

Περισσότερα σε λίγο…

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής:

Λέστερ-Νότιγχαμ Φόρεστ 1-3
Άστον Βίλα-Μπόρνμουθ 1-1
Μπρέντφορντ-Ίπσουιτς 4-3
Μπράιτον-Γουλβς 2-2
Μάντσεστερ Σίτι-Σαουθάμπτον 1-0
Έβερτον-Φούλαμ 19:30
Τσέλσι-Νιούκαστλ 27/10
Κρίσταλ Πάλας-Τότεναμ 27/10
Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Γ. 27/10
Άρσεναλ-Λίβερπουλ 27/10

Η βαθμολογία:

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

LIVE: Παναιτωλικός – Βόλος

LIVE: Παναιτωλικός – Βόλος

LIVE: Παναιτωλικός – Βόλος. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναιτωλικός – Βόλος για…

Στην Ελλάδα οι πρώτοι Έλληνες από τη Γάζα

| in.gr

in.gr | Ταυτότητα Διαχειριστής – Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη Ιδιοκτησία – Δικαιούχος…