Βουλευτής βιντεοσκοπήθηκε σε καβγά με πολίτη – «Δεν θα με απειλήσεις ξανά»

Βουλευτής βιντεοσκοπήθηκε σε καβγά με πολίτη – «Δεν θα με απειλήσεις ξανά»

Ένας βουλευτής των Εργατικών στη Βρετανία έχει καταγραφεί σε καβγά με έναν πολίτη, στον οποίο ο πολιτικός τού φωνάζει και τον απειλεί.

Το βίντεο δείχνει τον πρώην σκιώδη υπουργό Mike Amesbury να στέκεται πάνω από έναν άνδρα ξαπλωμένο στο πεζοδρόμιο, να τον δείχνει και να φωνάζει: «Δεν θα με απειλήσεις ποτέ ξανά».

Καθώς ο Amesbury απομακρύνεται από τη σκηνή, ένας πολίτης επισημαίνει ότι είναι ο βουλευτής του δήμου Runcorn. Τότε εκείνος γυρίζει και πλησιάζει ξανά τον άνδρα, φωνάζοντας: «Ναι, είμαι, και δεν θα απειλήσετε ποτέ ξανά τον βουλευτή, έτσι δεν είναι;».

googletag.cmd.push(function() );

Το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε στο Frodsham του Cheshire, αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Mirror.

«Παραμένω ανοιχτός και προσιτός βουλευτής», δήλωσε ο… καβγατζής

Ο Amesbury δήλωσε: «Χθες το βράδυ, ενεπλάκην σε ένα περιστατικό που έλαβε χώρα αφού ένιωσα να με απειλούν στο δρόμο μετά από μια βραδινή έξοδο με φίλους».

«Σήμερα το πρωί, επικοινώνησα ο ίδιος με την αστυνομία του Cheshire για να αναφέρω τι συνέβη κατά τη διάρκεια αυτού του περιστατικού. Δεν θα προβώ σε περαιτέρω δημόσια σχόλια, αλλά θα συνεργαστώ, φυσικά, με οποιαδήποτε έρευνα, εάν απαιτηθεί από την αστυνομία του Cheshire», προσέθεσε ο βουλευτής.

Και δήλωσε ότι παραμένει απολύτως δεσμευμένος να εργαστεί σκληρά για τους κατοίκους του Runcorn και του Helsby. «Είμαι αποφασισμένος να παραμείνω ένας ανοιχτός και προσιτός βουλευτής για την κοινότητά μας», όπως είπε.

Νωρίτερα το ίδιο βράδυ, ο Amesbury συμμετείχε σε συνάντηση για την αστυνόμευση και την ασφάλεια της κοινότητας με τον Επίτροπο Αστυνομίας και Εγκλήματος του Cheshire, Dan Price, όπως αναφέρει η εφημερίδα Manchester Evening News.



Πηγή: tanea.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ