Μπενιαμίν Νετανιάχου: Τον αποδοκίμασαν συγγενείς των θυμάτων της 7ης Οκτωβρίου – «Ντροπή σου»

Μπενιαμίν Νετανιάχου: Τον αποδοκίμασαν συγγενείς των θυμάτων της 7ης Οκτωβρίου - «Ντροπή σου»

Τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου αποδοκίμασαν οικογένειες θυμάτων της 7ης Οκτωβρίου, όταν και έγινε η επίθεση της Χαμάς στο νότιο Ισραήλ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συγγενείς θυμάτων καταφέρονται κατά του Μπενιαμίν Νετανιάχου

Ο Νετανιάχου μιλούσε σε τελετή μνήμης για τα θύματα. Όπως τονίζουν οι Times of Israel, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός σταμάτησε να μιλάει αφού συγγενείς των θυμάτων ακούστηκαν να λένε ότι οι αγαπημένοι τους δολοφονήθηκαν, ενώ άλλοι φώναζαν «Ντροπή σου».

Οι δυνάμεις ασφαλείας που βρίσκονταν στην τελετή απομάκρυναν όσους διαμαρτυρήθηκαν.

Δείτε σχετικό βίντεο από το επεισόδιο με τον Μπενιαμίν Νετανιάχου:

Τι δήλωσε για την επίθεση στο Ιράν

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου έκανε σήμερα την πρώτη του τοποθέτηση για τα αντίποινα στο Ιράν.

Η αεροπορική επίθεση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο κατά στρατιωτικών στόχων στο Ιράν ήταν «ακριβής και ισχυρή» και «πέτυχε όλους τους στόχους», δήλωσε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ.

«Το Ιράν επετέθη κατά του Ισραήλ με εκατοντάδες βαλλιστικούς πυραύλους και εκείνη η επίθεση απέτυχε», είπε αναφερόμενος στην ιρανική επίθεση της 1ης Οκτωβρίου κατά την οποία οι περισσότεροι ιρανικοί πύραυλοι αναχαιτίσθηκαν από την ισραηλινή αντιπυραυλική άμυνα.

«Τότε είχαμε υποσχεθεί ότι θα αντιδρούσαμε με σφοδρότητα και τα ξημερώματα του Σαββάτου τηρήσαμε την υπόσχεσή μας. Η αεροπορία επετέθη κατά του Ιράν και έπληξε τις ικανότητες του Ιράν στην άμυνα και στην κατασκευή πυραύλων που στρέφονται εναντίον μας».



Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ