Λαϊκά δικαστήρια και αποδοκιμασίες από τον κόσμο της ΑΕΚ στις Σέρρες

Λαϊκά δικαστήρια και αποδοκιμασίες από τον κόσμο της ΑΕΚ στις Σέρρες

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να νικήσει ούτε τον Πανσερραϊκό, γνωρίζοντας την ήττα από την ομάδα των Σερρών, που έπαιζε σχεδόν για 70 λεπτά με δέκα παίκτες.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα για ακόμα μία φορά τη φετινή σεζόν, έκανε τους φιλάθλους των «κιτρινόμαυρων» που βρέθηκαν στο γήπεδο του Πανσερραϊκού, να ξεσπάσουν. Συγκεκριμένα, οι περίπου 4.000 οπαδοί της ΑΕΚ που βρέθηκαν στο γήπεδο δεν άντεξαν μετά την ήττα, φωνάζοντας «Αυτό δεν είναι ΑΕΚ», δείχνοντας την έντονη δυσαρέσκειά τους για την εικόνα της ομάδας.

Θυμίζουμε ότι ο Μάριος Ηλιόπουλος προέβη σε επίσημη δήλωση μετά την ήττα της ΑΕΚ, τονίζοντας πως «η ομάδα μας δεν προσέφερε στους φιλάθλους της αυτό που τους άξιζε», ενώ και ο Ματίας Αλμέιδα στις δηλώσεις του έκανε έντονη αυτοκριτική αναφέροντας πως εκείνος είναι υπεύθυνος για την εικόνα της «Ένωσης».

«Εγώ είμαι ο υπεύθυνος»

«Πρώτα από όλα πάντα υπάρχει ένας υπεύθυνος. Και ο υπεύθυνος είμαι εγώ. Οπότε θα πρέπει να σκεφτούμε αν έχω την ικανότητα για να μπορέσω να το αλλάξω αυτό. Υπάρχει ένα κλαμπ που έχει μια ιστορία 100 ετών… Εγώ κάνω κι άλλες αναγνώσεις που δεν είναι μόνο ποδοσφαιρικές, για τις οποίες δεν πρόκειται να μιλήσω αλλά τις ξέρω. Αντιλαμβάνομαι. Μπορώ να αντιληφθώ τι γίνεται στο ματς με το πρώτο φάουλ. Εμείς είμαστε μια μεγάλη ομάδα και είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίζουμε.

Έχουμε ένα θαυμάσιο κοινό που πληρώνει εισιτήριο για να έρθει να μας δει και βλέπω πράγματα περίεργα. Αν είμαι εγώ ο υπεύθυνος να το βρούμε. Το ποδόσφαιρο και η ζωή είναι απλά. Εγώ θέλω να νικάω και δεν νικάμε. Περνάμε από μια περίοδο που δεν έχουμε καλά αποτελέσματα. Ψάχνουμε διάφορα πράγματα ως προς τον τρόπο παιχνιδιού. Ψάχνω από το πώς θα ξεκινήσει το παιχνίδι μέχρι το πώς θα λειτουργήσουμε στα κόρνερ. Όμως πρέπει να βάζεις γκολ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της ΑΕΚ.

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ