Περιοδεία στη Θεσσαλία από τον Κυρ. Βελόπουλο – Στον Βόλο σήμερα, στη Λάρισα αύριο για την παρέλαση

kozani-velopoulos-2

Περιοδεία στην Θεσσαλία πραγματοποιεί ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, που σήμερα παραχώρησε συνέντευξη τύπου στην πόλη του Βόλου, «στην διάρκεια της οποίας απάντησε στους ισχυρισμούς του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη περί πατριωτισμού», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.

«Αν οι πρόγονοί μας την 28η Οκτωβρίου του 1940 είχαν την αντίληψη που έχει ο κ. Γεραπετρίτης ή ο κ. πρωθυπουργός, ο Μουσολίνι θα είχε φθάσει στο Κολονάκι ή στην Ακρόπολη και θα έπινε καφέ. Αυτός είναι ο πατριωτισμός τους και ας σταματήσουν να κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό» είπε, μεταξύ άλλων ο κ. Βελόπουλος.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης είχε συνάντηση με αγροτοσυνδικαλιστές, αγρότες και κτηνοτρόφους της Θεσσαλίας, της Μακεδονίας και της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών. Επί τάπητος τέθηκαν τα προβλήματά που αντιμετωπίζουν λόγω της κακοκαιρίας Daniel, της πανώλης και της ευλογιάς των αιγοπροβάτων, ενώ ο κ. Βελόπουλος υποστήριξε ότι οι αποζημιώσεις μοιράζονται με ψηφοθυρικά κριτίρια και πως λέγονται συστηματικά ψέματα από την κυβέρνηση για το θέμα αυτό.

Ο πρόεδρος Ελληνικής Λύσης  Κυριάκος Βελόπουλος, τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024 θα βρίσκεται στη Λάρισα, για να συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 και να παρακολουθήσει την στρατιωτική και μαθητική παρέλαση.

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ