Σε ποια περιοχή της Ελλάδας βρίσκεται ο δρόμος που προκαλεί κομφούζιο στους οδηγούς

Σε ποια περιοχή της Ελλάδας βρίσκεται ο δρόμος που προκαλεί κομφούζιο στους οδηγούς

Viral έχει γίνει τον τελευταίο καιρό μία εικόνα, στην οποία ένας ελληνικός δρόμος έχει πινακίδες που καταφέρνουν να μπερδέψουν ιδιαίτερα τους οδηγούς.

Οι πινακίδες φαίνεται να είναι απαγορευτικές προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, ενώ ο συγκεκριμένος δρόμος βρίσκεται στην Άρτα.

Ο δρόμος που μπερδεύει

Με λίγη προσοχή μπορεί να δει κανείς ότι απαγορεύεται τόσο η δεξιά, όσο και η αριστερή στροφή, ενώ οι οδηγοί δεν γίνεται να συνεχίσουν την πορεία τους ούτε ευθεία. Κατ’ αυτό τον τρόπο ο δρόμος είναι σα να… «σηκώνει τα χέρια ψηλά» και το αφήνει στην πρόθεση των οδηγών.

Πολλά είναι τα σχόλια που έχει συγκεντρώσει η συγκεκριμένη ανάρτηση, ενώ το βίντεο στο Tik Tok έχει πολλές προβολές.

Αν και πολλοί χρήστες του διαδικτύου κάνουν λόγο για μοντάζ και αρνούνται να δεχτούν πως υπάρχει δρόμος με τέτοια σήμανση που δεν δίνει καμία δυνατή επιλογή, τελικά όντως αυτός είναι υπαρκτός δρόμος και η λύση βρίσκεται αλλού.

Η λύση του προβλήματος

Ρίχνοντας μια πιο προσεκτική ματιά παρατηρούμε πως οι δρόμοι όπου εντοπίζονται τα σήματα ρύθμισης της κυκλοφορίας στην πραγματικότητα είναι πεζόδρομοι.

Επομένως, στους συγκεκριμένους πεζόδρομους μπορούν να βρίσκονται μόνο τα οχήματα των κατοίκων με θέσεις στάθμευσης. Οι εν λόγω οδηγοί απαγορεύεται να στρίψουν αριστερά ή δεξιά, αλλά αφού σταματήσουν στο STOP και προβούν στον απαραίτητο έλεγχο, μπορούν να συνεχίσουν ευθεία για να πάνε σπίτι τους.

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ