ΑΕΛ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 2-0 «Βυσσινί» … Πάρτι κορυφής στη Λάρισα(Highlights – Δηλώσεις – Photostory)

Η ΑΕΛ συνέχισε την αήττητη πορεία της στη Super League 2, μιας και επικράτησε άνετα του Μακεδονικού με 2-0 για την 6η αγωνιστική του Α’ Ομίλου.

Ο Πασάς στο 22′ έκανε το 1-0 για τους «βυσσινί», ενώ 10 λεπτά αργότερα ο Στίνα με τρομερό σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

 «Κλείδωσε» το ματς από το πρώτο μέρος

Η ΑΕΛ κατάφερε να επιβληθεί από νωρίς στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες και πετυχαίνοντας δύο τέρματα.

Στο 13ο λεπτό, η ομάδα του Βοσνιάδη προσπάθησε να απειλήσει με σέντρα του Μούργου και κεφαλιά του Ηλιάδη, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Τρία λεπτά αργότερα ο Οικονόμου επιχείρησε ένα σουτ από το ύψος της περιοχής, το οποίο κατέληξε και αυτό εκτός εστίας.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 22′ με μια υποδειγματική συνεργασία. Ο Πασάς συνδυάστηκε με τον Στίνα, δέχθηκε εξαιρετική πάσα μέσα στην περιοχή και με άψογο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Στίνα πρόσθεσε το δεύτερο γκολ με ένα εντυπωσιακό σουτ. Κουβάλησε την μπάλα, έκανε ωραία ντρίμπλα με έναν «κεραυνό» από διαγώνια θέση νίκησε τον Ταλιχμανίδη, γράφοντας το 2-0 για τους «βυσσινί».

Τρία λεπτά μετά ο Ταβάρες προσπάθησε να μειώσει, αλλά το σουτ του από κοντινή απόσταση κατέληξε άουτ. Ομοίως και ο Ραμίρεζ στο 42′, όπου επιχείρησε ένα φιλόδοξο σουτ, χωρίς όμως επιτυχία, αφού η μπάλα έφυγε εκτός εστίας.

Πολλές φάσεις χωρίς γκολ για τις δύο ομάδες

Η ΑΕΛ συνέχισε δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο, φτάνοντας κοντά σε τρίτο γκολ μόλις στο 51ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι έβγαλαν μια τρομερή αντεπίθεση, με τον Μούργο να εξαπολύει δυνατό σουτ που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι!

Ένα λεπτό αργότερα ο Μακεδονικός είχε μια καλή ευκαιρία να μειώσει το σκορ, όμως ο Βαφέας επενέβη αποφασιστικά, απομακρύνοντας την μπάλα και διατηρώντας ανέπαφη την εστία των «βυσσινί».

Στο 61′ η ΑΕΛ συνέχισε την επιθετική της πίεση, με τον Μωραΐτη να δοκιμάζει ένα σουτ, το οποίο όμως μπλόκαρε με ευκολία ο Ταλιχμανίδης. Ένα λεπτό αργότερα ο Ραμίρεζ επιχείρησε σουτ, αλλά η προσπάθειά του πέρασε αρκετά άουτ, χωρίς να ανησυχήσει την άμυνα των γηπεδούχων.

Δύο λεπτά μετά ο Περντρέου μπλόκαρε με υπερένταση το μακρινό σουτ του Ζαφειράκη. Στο 70′ οι γηπεδούχοι είχαν μια ακόμα ευκαιρία να διευρύνουν το προβάδισμά τους, όταν ο Οικονόμου βρέθηκε σε καλό σημείο και επιχείρησε ένα σουτ. Ωστόσο, η μπάλα κατέληξε άουτ, χάνοντας έτσι μια αξιόλογη ευκαιρία για τους «βυσσινί».

Ο Ταλιχμανίδης στο 79′ είπε τεράστιο «όχι» στο τετ α τετ με τον Πασά, από το οποίο η ΑΕΛ δεν κατάφερε να πετύχει κι άλλο τέρμα. Δύο λεπτά αργότερα ο Περντρέου έδειξε κι εκείνος τα εξαιρετικά ρεφλέξ του κι έκανε τρομερή επέμβαση σε κοντινό σουτ του Μοντόγια.

Ο Ταβάρες προσπάθησε στο 86′ να μειώσει στο σκορ με μακρινό σουτ, όμως η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια των γηπεδούχων. Στο 90’+1′ ο Καρτάλης προσπάθησε να πετύχει ένα τρομερό γκολ, όμως ο Περντρέου με εκπληκτική προσπάθεια έδιωξε την μπάλα!

ΑΕΛ – Μακεδονικός 2-0

ΑΕΛ (Αλέκος Βοσνιάδης): Περντρέου, Θ. Παπαγεωργίου, Στάμου (60′ Μπαριέντος), Ηλιάδης, Κοσσονού, Βαφέας, Οικονόμου (78′ Γιαξής), Στίνα (71′ Κ. Παπαγεωργίου), Πασάς, Μούργος (78′ Τριμμάτης), Μωραΐτης (71′ Ακόστα).

Μακεδονικός (Στέλιος Μαλεζάς): Ταλιχμανίδης, Παντεκίδης, Πέδρο Λούκας, Τσουκάνης, Χασάνογλου, Παναγιωτούδης, Χάσεκ (72′ Λεωνιδόπουλος), Ραμίρεζ, Γιακουμάκης (72′ Καρτάλης), Ζαφειράκης (84′ Χερίδης), Ταβάρες.

ΑΕΛ – Μακεδονικός 2-0 | Highlights (6η αγωνιστική Super League 2 – 2024/25 Α Όμιλος)

Βοσνιάδης: «Εξαιρετική ομάδα ο Μακεδονικός – Δίκαια βρίσκονται μπροστά οι δύο ομάδες»

Η ΑΕΛ επικράτησε άνετα του Μακεδονικού με 2-0 για την 6η αγωνιστική του Α’ Ομίλου της Super League 2, με τους «βυσσινί» να μένουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης μιλώντας στην κάμερα του monobala.gr μετά το τέλος της αναμέτρησης έδωσε συγχαρητήρια στους «πράσινους», ενώ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι δίκαια οι δύο ομάδες είναι τόσο ψηλά.

Αναλυτικά όσα είπε
«Εγώ θεωρώ ότι αν δεν προηγούμασταν μπορεί να γυρνούσε το ματς εις βάρος μας. Εξαιρετική ομάδα ο Μακεδονικός και συγχαρητήρια στον Στέλιο Μαλεζά. Μπήκαμε πιο δυνατά στο ματς και φτάσαμε στο ημίχρονο με… καθαρό σκορ. Στο β’ μέρος αποφασίσαμε να κάνουμε διαχείριση, με τον Μακεδονικό να κάνει τις δικές του ευκαιρίες, έκανε τις δικές του. Δίκαια βρίσκονται μπροστά οι δύο ομάδες.

Ο Βαφέας έχει παίξει πολλές φορές στο “6”, τόσο στη Super League, όσο και στη Β’ Εθνική. Για κάποιους δεν ήταν έκπληξη η χρησιμοποίηση του σε αυτήν τη θέση, όχι όμως σε εμάς. Ανταποκρίθηκε εξαιρετικά και ήρθε να παίξει σε δύο θέσεις. Μακάρι να είναι τόσο χρήσιμα όλα τα παιδιά και να βοηθούν την ομάδα».

ΠΗΓΗ: monobala.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ