Αγορές: Πότε θα πραγματοποιηθούν η Black Friday και η Cyber Monday

Αγορές: Πότε θα πραγματοποιηθούν η Black Friday και η Cyber Monday

Κοντά έναν μήνα έχουμε μπροστά μας μέχρι να ξεκινήσουν οι γιορτινές αγορές, όπου θα πραγματοποιηθούν και φέτος η Black Friday αλλά και η Cyber Monday.

H Black Friday ή αλλιώς «Μαύρη Παρασκευή» oρίζεται συνήθως η τέταρτη Παρασκευή του Νοεμβρίου, αλλά πάντα ακολουθεί την ημέρα των Ευχαριστιών στις Ηνωμένες Πολιτείες (28/11). Εφέτος η Black Friday πέφτει την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2024.

Μία εβδομάδα καλύτερων τιμών στις αγορές

Από την τρίτη χρονιά εφαρμογής στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα από το 2018, η Black Friday παίρνει τη μορφή «Black Week». Κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει και φέτος από τα εμπορικά καταστήματα, με αποτέλεσμα οι μεγάλες προσφορές να μην ξεκινήσουν την καθιερωμένη «Μαύρη Παρασκευή» που πέφτει στις 29 Νοεμβρίου, αλλά τη Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου.

Φέτος, για τρίτη φορά τα τελευταία χρόνια δεν διεξάγονται οι ενδιάμεσες εκπτώσεις του Νοεμβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό θα δώσει τη δυνατότητα σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις να προχωρήσουν νωρίτερα σε «γενναιότερες» προσφορές.

Πότε θα έχουμε Cyber Monday

Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τρεις ημέρες μετά την Black Friday, έρχεται η Cyber Monday, μία ακόμη ευκαιρία για φθηνές αγορές, αποκλειστικά για όσες γίνονται μέσω διαδικτύου. Το 2024, η Cyber Monday πέφτει τη Δευτέρα 02 Δεκεμβρίου.

Εντούτοις, ιδιαίτερα προσεκτικοί οφείλουν να είναι οι πολίτες με τα προϊόντα που παρουσιάζονται σε προσφορά, όσο και με τις ιστοσελίδες που εμπιστεύονται, καθώς δεν είναι λίγοι οι επιτήδειοι που θα προσπαθήσουν να εξαπατήσουν τους αγοραστές.

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ