Αμερικανικές εκλογές: Τους μουσουλμάνους ψηφοφόρους προσέγγισε ο Τραμπ – Τους φώναξε στη σκηνή

Αμερικανικές εκλογές: Τους μουσουλμάνους ψηφοφόρους προσέγγισε ο Τραμπ – Τους φώναξε στη σκηνή

Τους μουσουλμάνους ψηφοφόρους του προσπάθησε να προσεγγίσει ο Ντόναλντ Τραμπ σε ομιλία του που πραγματοποιήθηκε στο Μίσιγκαν.

Μεγάλο αγώνα έκαναν τόσο ο Ντόναλντ Τραμπ, όσο και η Κάμαλα Χάρις στη συγκεκριμένη πολιτεία να προσελκύσουν τους ψηφοφόρους, μεγάλο μέρος των οποίων είναι Άραβες και μουσουλμάνοι που ανησυχούν για τον πόλεμο στη Λωρίδας της Γάζας.

Η προσπάθεια του Τραμπ να φέρει «κοντά» του τους μουσουλμάνους ψηφοφόρους

Μιλώντας σε συγκέντρωση έξω από το Ντιτρόιτ, ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος δήλωσε ότι είχε μόλις συναντηθεί με ιμάμηδες της περιοχής και πρόσθεσε ότι οι μουσουλμάνοι ψηφοφόροι πρέπει να τον στηρίξουν διότι θα τερματίσει τις συγκρούσεις και θα επαναφέρει την ειρήνη στη Μέση Ανατολή.

googletag.cmd.push(function() );

«Αυτό είναι το μόνο που θέλουν», τόνισε ο Τραμπ.

Παρότι ο Τραμπ είναι υποστηρικτής του Ισραήλ και δεν διαθέτει κάποιο πλάνο για να μπει τέλος στον πόλεμο, φαίνεται να κερδίζει την ψήφο κάποιων μουσουλμάνων Αμερικανών που έχουν απογοητευθεί από την αμέριστη υποστήριξη που προσφέρει ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν και η αντιπρόεδρος Χάρις στο Ισραήλ.

Ο ιμάμης Μπελάλ Αλζουχάιρι του Ισλαμικού Κέντρου του Ντιτρόιτ ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τον Τραμπ και δήλωσε: «Ζητάμε από τους μουσουλμάνους να σταθούν στο πλευρό του προέδρου Τραμπ διότι υπόσχεται την ειρήνη».

Ο φόβοι των εργαζόμενων της αυτοκινητοβιομηχανίας

Μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων στο Μίσιγκαν είναι και εργαζόμενοι σε αυτοκινητοβιομηχανίες οι οποίοι φοβούνται για τις αλλαγές που θα φέρουν τα ηλεκτρικά οχήματα στην αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία, έδρα της οποίας είναι το Ντιτρόιτ.

Απευθυνόμενος σε αυτούς ο δισεκατομμυριούχος δήλωσε ότι θα αντιστρέψει την οικονομική παρακμή στην περιοχή του Ντιτρόιτ και σε εθνικό επίπεδο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sky News (@skynews)



Πηγή: tanea.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ