Λαμπρές εκδηλώσεις για την επέτειο του “ΟΧΙ” στη Λάρισα – Δοξολογία και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης

stefania1

Με τις προσήκουσες τιμές και με κάθε επισημότητα γιορτάζει σήμερα η Λάρισα την επέτειο του “ΟΧΙ”. Οι εκδηλώσεις άρχισαν με την επίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Αχιλλείου, χοροστατούντος του σεβ. Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου και ολοκληρώθηκαν με την επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση των στεφάνων στο Ηρώο της πόλης στο λόφο του Φρουρίου.

Την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις εκπροσώπησε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Χρ. Κέλλας, ενώ παρέστησαν σύσσωμοι οι εκπρόσωποι των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών της πόλης, καθώς και εκπρόσωποι της μαθητιώσας νεολαίας.

Μετά το πέρας της επίσημης δοξολογίας εκφώνησε τον πανηγυρικό της ημέρας η διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου Λάρισας κ. Αλ. Γκαρά.

Οι εκδηλώσεις πριν την παρέλαση των πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων στο κέντρο της Λάρισας ολοκληρώθηκαν με την επιμνημόσυνη δέηση, την ανάκρουση του εθνικού ύμνου και την κατάθεση των στεφάνων που ακολούθησε από τους εκπροσώπους των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών της πόλης στο Ηρώο της πόλης.

Ο υφ. Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Χ. Κέλλας
Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δ. Κουρέτας
Ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Θαν. Μαμάκος

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ