Οι καφέ αποχρώσεις αναβαθμίζουν το φθινοπωρινό μακιγιάζ

Οι καφέ αποχρώσεις αναβαθμίζουν το φθινοπωρινό μακιγιάζ

Οι αποχρώσεις του καφέ είναι η πιο hot right now τάση στο μακιγιάζ. Προσφέρουν ένα πιο διακριτικό, απαλό και εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ των ματιών, των χειλιών, αλλά και των ζυγωματικών.

Το μακιγιάζ των ματιών

Τα smokey eyes σε αποχρώσεις του καφέ είναι ιδανικά για να τονίσεις τα μάτια ακόμα και κατά τη διάρκεια της ημέρας. Απλώς επίλεξε την απόχρωση που ταιριάζει περισσότερο με το χρώμα της ίριδας των ματιών σου. Οι χάλκινες αποχρώσεις φαίνονται μαγευτικές στα μπλε, ενώ τα πράσινα μάτια ενισχύονται με πιο ζεστές αποχρώσεις όπως εσπρέσο, κανέλα ή καραμέλα.

Η καφέ μάσκαρα είναι επίσης ιδανική για γυναίκες με ξανθά ή κόκκινα μαλλιά. Δίνει βάθος στο βλέμμα αλλά παραμένει πιο φυσική.

Το μακιγιάζ των χειλιών

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης πρέπει να ταιριάζει με την φυσική απόχρωση της επιδερμίδας. Αν ένα κραγιόν είναι πολύ κοντά στην απόχρωση του δέρματος, τα χείλη θα καταλήξουν να «εξαφανιστούν». Αντίθετα, μια πολύ σκούρα απόχρωση θα μπορούσε να σκληρύνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Με απλά λόγια, στα χείλη το θέμα είναι η εύρεση της ιδανικής αντίθεσης.

Το μακιγιάζ των ζυγωματικών

Οι αποχρώσεις της σοκολάτας και τη μόκα είναι υπέροχες για τους olive τόνους του δέρματος. Εάν έχεις πολύ ανοιχτόχρωμο δέρμα, ωστόσο, μια πιο ψυχρή απόχρωση θα δείχνει πολύ πιο όμορφη.

Πηγή: govastileto.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ