«Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός για πρόκριση, προς αποκλεισμό ο ΠΑΟΚ» (pic)

«Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός για πρόκριση, προς αποκλεισμό ο ΠΑΟΚ» (pic)

Οι League Phase στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, με τις ομάδες να παλεύουν για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει την καλύτερη εκκίνηση, μεταξύ των ελληνικών ομάδων, με μία ήττα από την Λιόν και δύο νίκες επί των Μπράγκα και Μάλμε.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει «γευτεί» ακόμα την χαρά της νίκης με μόλις ένα βαθμό σε τρεις αγώνες ενώ και ο Παναθηναϊκός έχει μόλις μια ισοπαλία μετά την πρεμιέρα με την Μπάνια Λούκα και μια ήττα από την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ.

Η FootballRankings, σελίδα που επεξεργάζεται τους αριθμούς και τα αποτελέσματα των ομάδων δημοσίευσε τις προβλέψεις για την τελική κατάταξη στις τρεις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA.

Πιο σίγουρη θεωρείται η πρόκριση των Πειραιωτών. Η ομάδα του μεγάλου λιμανιού σύμφωνα με τη συγκεκριμένη σελίδα θα τερματίσει 11η, ενώ διεκδικεί την είσοδο της στην οκτάδα έχοντας 38,3% πιθανότητες. Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει με την εξαιρετική του πορεία μέχρι τώρα να έχει 6 βαθμούς και να βρίσκεται σε θέση πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Το FootballRatings «βλέπει» στην επόμενη φάση και τον Παναθηναϊκό, τον οποίο «δίνει» στην 12η θέση της League Phase του Conference League, με τις πιθανότητες των «πρασίνων» για την 8αδα να βρίσκονται στο 24,8%.

Αντίθετα, δύσκολα είναι τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα έχει την χειρότερη πορεία βάσει των προβλέψεων της συγκεκριμένης σελίδας και θα τερματίσει στην 29η θέση του League Phase στο Europa League. Οι Ασπρόμαυροι έχουν μόλις 32% να για να βρεθούν εντός 24αδας.



Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ