Πάτρα: Έφοδος της αστυνομίας σε νυχτερινό μαγαζί – Σέρβιραν αλκοόλ σε ανήλικους

Πάτρα: Έφοδος της αστυνομίας σε νυχτερινό μαγαζί - Σέρβιραν αλκοόλ σε ανήλικους

Έφοδο σε νυχτερινό μαγαζί στην Πάτρα πραγματοποίησε η αστυνομία.

Κατά τον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί εντόπισαν τραπέζι με ανήλικους (15 και 16 ετών) στους οποίους σέρβιραν αλκοόλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επιβλήθηκε πρόστιμο από την αρμόδια διεύθυνση υγείας για χορήγηση αλκοόλ σε ανηλίκους.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η αστυνομία συνέλαβε τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού μαγαζιού για διατάραξη.

Πάτρα: Έλεγχοι σε κέντρα διασκέδασης μετά το περιστατικό στη Βουλιαγμένη

Οι έλεγχοι της αστυνομίας φαίνεται να έχουν ενταθεί, λόγω της αυξημένων περιστατικών μέθης που παρατηρείται πανελλαδικά. Σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα, κινδυνεύει η ζωή ανηλίκων που καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

Στο μεταξύ στον εισαγγελέα οδηγείται την Δευτέρα ο υπεύθυνος κλαμπ της λεωφόρου Βουλιαγμένης που σέρβιρε νοθευμένο αλκοόλ σε μαθητές.

Από τα παιδιά 15-17 ετών που κατανάλωσαν αλκοόλ το βράδυ του Σαββάτου στο κλαμπ της λεωφόρου Βουλιαγμένης μία μαθήτρια παραμένει νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο Παίδων.

Η 15χρονη νοσηλεύτηκε για κάποιες ώρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων.

Το κορίτσι έχει αποφύγει τον κίνδυνο νοσηλεύεται πλέον σε απλό δωμάτιο και αναμένεται ίσως και μέσα στην ημέρα να πάρει εξιτήριο, όπως και τα υπόλοιπα επτά παιδιά, τα οποία μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων όπως και σε άλλα νοσοκομεία.

Για το περιστατικό συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Παγκρατίου ο 20χρονος προσωρινά υπεύθυνος του κλαμπ. Του αποδόθηκαν κατηγορίες και σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα με την αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος του.

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα των αρχών τόσο για την ποιότητα των ποτών, όσο φυσικά και για τις ποσότητες που κατανάλωσαν οι ανήλικοι μαθητές.

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ