Σούπερ Λίγκα: Οι πιο ηχηρές εκπλήξεις!

Σούπερ Λίγκα: Οι πιο ηχηρές εκπλήξεις!

Να ειπωθεί το κοινότοπο «δεν ξανάγινε»; Μα, είναι η πλήρης αλήθεια. Οι τέσσερις παραδοσιακές δυνάμεις του ποδοσφαίρου μας (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ) δεν νίκησαν στους αγώνες που έδωσαν το Σαββατοκύριακο για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Επίσης, ούτε ο Αρης, που μπορεί να προστεθεί στο γκρουπ και να έχουμε έτσι ένα big-5, πήρε τους βαθμούς!

Από τα πλέον εντυπωσιακά αυτού του διημέρου και η αναφορά σχετίζεται σε σύγκριση με όλα όσα συμβαίνουν στην Ευρώπη. Γιατί με μια γρήγορη ματιά, δυνατές εκπλήξεις σε βάρος των ηχηρών φαβορί ήταν κάτι δεν παρατηρήθηκε κάπου αλλού. Εστω και δύσκολα, κάποιο βαρύ όνομα ή κάποια από τις ομάδες που προπορεύονται στη βαθμολογία, νίκησαν.

Ιδού τι προκύπτει:

Στην Αγγλία η Μάντσεστερ Σίτι συνέχισε με επιτυχίες και ήρθε το 1-0 επί της Σαουθάμπτον. Αρσεναλ και Λίβερπουλ έμειναν στο 2-2, βαθμούς έχασε και η Αστον Βίλα με το 1-1 απέναντι στη Μπρέντφορντ.

Αν πάμε στην Ιταλία, βλέπουμε το 1-0 της Νάπολι κόντρα στη Λέτσε, το 4-4 της Ιντερ με τη Γιουβέντους, το εντυπωσιακό 6-1 της Αταλάντα με αντίπαλο τη Βερόνα, όπως και το θεαματικό 5-1 της Φιορεντίνα με τη Ρόμα.

Στη Γερμανία, ήττα για τη Ντόρτμουντ (1-2) από την Αουγκσμπουργκ, αλλά νίκες για Λειψία (3-1 τη Φράιμπουργκ) και Μπάγερν (5-0 εκτός με τη Μπόχουμ).

Οσον αφορά στη Γαλλία, εύκολο πέρασμα (3-0) της Παρί στην έδρα της Μαρσέιγ και ήττα για τη Μονακό (1-2) από τη Νις. Η Λιλ επικράτησε 2-0 της Λανς.
Πάταγο έκανε στην Ισπανία το 4-0 της Μπαρτσελόνα στο σπίτι της Ρεάλ. Η Βιγιαρεάλ εξασφάλισε το τρίποντο (2-1) με τη Βαγιαδολίδ και η Ατλέτικο Μαδρίτης γνώρισε την πρώτη της ήττα (0-1 από τη Μπέτις).

Στην Τουρκία η Φενέρ επικράτησε με σκορ 2-0 της Μποντούρ και η Σάμσουνσπορ, που δείχνει φορμαρισμένη, άνετα έφτασε στο 4-1 εκτός έδρας με την Κασίμπασα.

Και στην Ολλανδία, σαρωτική η Αϊντχόφεν με το 6-0 έχοντας αντίπαλο τη Τσβόλε, ο Αγιαξ νίκησε 1-0 τη Βίλεμ και η Ουτρέχτη ηττήθηκε (0-2) από τη Φέγενορντ.

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ