Βασίλης Ζούλιας: Η συγκλονιστική ανάρτηση του σχεδιαστή – «32 χρόνια σε αποχή σήμερα από αλκοόλ και ναρκωτικά»

Βασίλης Ζούλιας: Η συγκλονιστική ανάρτηση του σχεδιαστή - «32 χρόνια σε αποχή σήμερα από αλκοόλ και ναρκωτικά»

Ανήμερα της εθνικής επετείου και της ημέρας που ο ίδιος είπε ένα μεγάλο «όχι» στα ναρκωτικά, ο Βασίλης Ζούλιας θέλησε να στείλει ένα δυνατό μήνυμα για το πώς κατάφερε να αφήσει πίσω του τον εφιάλτη του εθισμού.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα δημοσίευμα της εποχής, όπου έγραφε για τον ίδιο και την απόπειρα αυτοκτονίας που είχε κάνει πριν 32 χρόνια.

«Αυτή η φωτογραφία είναι αφιερωμένη σε όλους όσους με ρωτάτε… μα καλά ούτε ένα ποτηράκι κρασί μετά από τόσα χρόνια; 32 χρόνια σε αποχή σήμερα από αλκοόλ και ναρκωτικά. Ίσως κάποιοι σοκαριστείτε, αλλά ίσως κάποιοι πείτε αφού το κατάφερε ο Βασίλης Ζούλιας ίσως μπορέσω και εγώ. Αυτό το απελπισμένο αγόρι που κάποτε πήδηξε στο κενό γιατί δεν άντεχε πια να ζει έτσι στα 25 του χρόνια δεν μένει πια εδώ… σχεδόν δεν τον αναγνωρίζω… πέρα από το @kenzo κοστούμι του το πουκάμισο επί παραγγελία απ’ τον @christakis_athens και τα καστόρινα @jmwestonofficial παπούτσια του, βλέπετε η εικόνα έπρεπε πάντα να είναι σωστή…Αυτός που μένει πια εδώ είναι ο Βασίλης δεξιά ευγνώμων μα τόσο ευγνώμων για την ζωή του σήμερα! Το δικό μου ΟΧΙ…» έγραψε ο Βασίλης Ζούλιας.



Πηγή: govastileto.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ