Ψητά αχλάδια με γκοργκοντζόλα – Γόβα Στιλέτο

Ψητά αχλάδια με γκοργκοντζόλα - Γόβα Στιλέτο

Τα αχλάδια είναι φρούτα εποχής κι αν θέλεις να ενθουσιάσεις τους καλεσμένους σου θα τα συνδυάσεις με μαρμελάδα και γκοργκοντζόλα!

Υλικά 

3 ώριμα αχλάδια
6 κ.γ. μαρμελάδα βύσσινο ή φράουλα
100 γρ. γκοργκοντζόλα
50 γρ. πεκάν
θυμάρι
μέλι
ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Προθερμαίνεις τον φούρνο στους 180 βαθμούς
Πλένεις καλά τα αχλάδια τα κόβεις στην μέση και αφαιρείς τα κουκούτσια από το εσωτερικό
Τα τοποθετείς σε ένα σκεύος που έχεις στρώσει αντικολλητικό χαρτί και απλώνεις 1 κ.γλ. μαρμελάδα, ένα κομμάτι γκοργκοντζόλα και ψιλοκομμένα πεκάν
Τα ψήνεις για 20 περίπου λεπτά
Σερβίρεις ρίχνοντας μέλι και μερικές σταγόνες ελαιόλαδο.

Πηγή: govastileto.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ